Instructies (Introductie - Instructies)


Dit lesprogramma is verdeeld over 3  periodes:  lesprogramma 1 (Deel 1), lesprogramma 2 (Deel 2) en lesprogramma 5 (Deel 5 en Deel 6).  Lesprogramma 1 en 2 volg je in het 2e lesjaar, lesprogramma 5  en 6 in het 3e lesjaar.
Bij Deel 3 en 4 vind je veel informatie waar
een paar vragen aan gekoppeld zijn, de rest  wordt in de BPV uitgewerkt.
Voor elke ingeplande periode moet de student 15  vragen beantwoorden. 
De vragen vind je steeds onderaan het onderwerp. (De vragen staan ook apart vermeld, dit kan je eventueel afdrukken, zie tips, en gebruiken voor aantekeningen. Uiteraard kan je ook alle onderwerpen met vragen afdrukken.)

Voordat je begint met de vragen is het handig en verstandig je eerst te verdiepen in de diversiteit en informatie in/van dit programma. Een soort 1e oriŽntatie.

Bij elke schoolperiode, met het  daarbij behorende lesprogramma, is een volgorde aangegeven voor het beantwoorden van vragen. Deze volgorde hoef je niet persť aan te houden. Wel moeten de onderwerpen in de betreffende periode behandeld worden. Je kunt dus je eigen leerroute in de betreffende periode bepalen.

De student werkt zelfstandig en bepaalt zelf wanneer hij hieraan werkt binnen de geplande schoolperiode. Hij krijgt wel de gelegenheid om volgens lesrooster hier aan te werken. Tijdens deze uren is er een docent op afroep beschikbaar.


     SPW3 SPW4 en MZ  Home