Starten lesprogramma (Introductie)


Voor het starten van het keuzemenu van dit lesprogramma klik je boven in dit scherm op Deel 1 (Algemeen) in de gekleurde balk.
Aan de linkerkant van dit scherm verschijnt dan een keuzemenu.
Klik je op de verschillende onderwerpen in dat keuzemenu dan krijgt je op deze plek nieuwe informatie of in het linkermenu nieuwe keuze mogelijkheden. (Via "Introductie" kom je altijd weer bij dit onderdeel terug)
Het onderdeel Programma  (klik op programma en zie dan de linkerkant van dit scherm) geeft een keuzemenu van lesprogramma's (1e, 2e, 3e, 4e, 5e en 6e deel).  
Hier zie je een "voorstel" van het  lesprogramma, je mag uiteraard ook zelf de volgorde bepalen. 
Onder het kopje Beoordeling (klik op beoordeling en zie dan de linkerkant van dit scherm) vind je de BPV-opdrachten voor je werk.
Het onderdeel  Instructies  (klik op instructies en zie dan de linkerkant van dit scherm) geeft een keuzemenu met instructies hoe je met dit programma Elektronisch Leren om kunt gaan.
  

Het onderdeel  Vragen (klik op vragen en zie dan de linkerkant van dit scherm) spreekt voor zichzelf.
Alle vragen zijn gekoppeld aan eindtermen.
Via de knop vorige (knop met de groene pijl naar links, helemaal linksboven in de taakbalk) kun je altijd terug naar de  vorige bladzijde  en via de knop volgende (rechts naast deze knop vorige) kun je naar de volgende pagina als deze is geactiveerd (geactiveerd is groen, niet geactiveerd is grijs).

Veel succes.   Watze de Haan


     SPW3 SPW4 en MZ  Home