Begeleider m/v  (Deel 2 Voorzieningen)


Voorbeeld van een functieprofiel voor een (persoonlijke) begeleider m/v: 
In deze functie bied je 25 cliŽnten begeleiding bij hun dagelijks leven. We werken met 4 begeleiders, die elk een 'subteam' aansturen. Deze kleine teams bestaan uit assistent begeleiders, locatiehulpen en/of gastvrouwen.

Ben jij zo'n begeleider?

Die veel respect heeft voor cliŽnten, een open houding heeft en verantwoordelijkheid neemt? Die een dienstverlenende houding combineert met coaching van collega's? Die graag feedback krijgt omdat je wilt leren? Zo'n begeleider die methodisch handelt en dit ook uitdraagt?

Ben je daarnaast ook nog een creatief denker met een realistische kijk, die graag veranderingen initieert en je hebt een relevante Mbo-opleiding afgerond?  Dan willen we graag met jou kennismaken.

Wij bieden je:

Een interessante baan waarin je zeer diverse hulpvragen krijgt. Je gaat werken in een team met deskundige collega's met een open en een professionele houding. De werkplek is goed bereikbaar en vlak bij winkels gelegen. Arbeidsvoorwaarden en salariŽring zijn conform de CAO Gehandicaptenzorg

Terug naar Functies

Vraag  14:    Wat zijn jouw taken en bevoegdheden in je huidige werk?  Werk ze uit en geef voorbeelden.  (Tip: Kijk ook bij de CAO van jouw organisatie)

     SPW3 SPW4 en MZ  Home